To survive the darkness

Är du som mig och tycker att hösten och vintern delvis är otroligt mysigt men samtidigt så kan det få dig att bli otroligt trött och smådeppig?
Här kommer lite tips på sådant som kan hjälpa!
 
 
1. Tänd ljus. Om du nu ska leva i mörker i ett halvår så kan en åtminstone få ljuspunkten att tända ljus och spendera pengar på det.
 
2. Även om det känns jobbigt, ta dig ut och gå promenader när du är ledig så att du får njuta av de ljusa timmarna. Har du möjlighet försök även ta del av de ljusa timmarna ute under de dagarna som du arbetar.
 
3. Om det är soligt, se till att faktiskt vara ute i den. En mår bättre av det.
 
  
 
4. Träna. Om det så är att gymma, gå på långa promenader, jogga eller köra yoga så mår en bättre och blir gladare och piggare av att röra på sig.
 
5. Ta hand om dig själv och lyssna på din kropp. Det är okej att inte orka eller vilja umgås med människor hela tiden. Att göra saker som du känner för och ta det lugnt. Läs en bok, lyssna på massor med musik och kolla på film och serier.
 
6. Umgås. Kanske en filmkväll, gå ut på middag eller ta en fika. Att träffa människor är mysigt även om det är viktigt att lyssna så att det inte heller blir för mycket av det ena så att en minskar sömnen.
 
7. Jag försöker hitta på saker. Boka in konserter, biodejter med kompisar och liknande för att ha saker att se framemot. Det är sådant som gör att jag orkar. November är inte min favorit månad på året, så då försöker jag förgylla månaden med roliga saker.
 
 
 
Vad brukar du göra för att överleva mörkret?
#1 - - Veiken:

Bra tips där!
Vi försöker nå sydligare och varmare breddgrader i november, men fick avboka vår resa i år, tyvärr! Det kommer säkert flera hoppas jag!

Svar: Tråkigt! Hoppas på det :)
Boel Enström

#2 - - Gabriella :

Tända ljus är ju såå mysigt!!

Svar: Visst är det!
Boel Enström

#3 - - JoJo:

vilka bra tips du delar med dig utav :) jag tänder mycket ljus nu i mörkret.

#4 - - JoJo:

blev nå knas med min bloggadress i förra kommentaren ;/

Svar: Lugnt :)
Boel Enström

#5 - - Amanda Jona [SPONTAN]:

Himla bra inlägg :)

Svar: Tack!! :)
Boel Enström

#6 - - Emma :

Så bra tips

Svar: Tack!
Boel Enström

#7 - - N a t h a l i e:

Jättebra tips! :)

Svar: Tack!
Boel Enström

#8 - - N:

Bra tips!

#9 - - N:

Bra tips!! :)

Svar: Tack!
Boel Enström