Kommentera era övernaturliga upplevelser

Jag har ju precis (ja inte precis precis) men under cirka ett år insett hur mycket allt övernaturligt verkligen intresserar mig.
Förut så har det mest skrämt mig, men nu tycker jag att det är otroligt spännande.
 
Mitt inlägg om mina egna övernaturliga uppleveleser blev väldigt uppskattat, (det inlägget hittar ni här)  men det fick mig att bli mer nyfiken på era upplevelser.
 
Därför skulle jag vilja be er, fina bloggläsare att kommentera era övernaturliga upplevelser som jag sedan kommer att samla i ett/flera inlägg och lägga upp.
Om ni inte vill att jag ska lägga upp er upplevelse eller nämna er med namn så kommentera det gärna då :)
 
 
 
#1 - - Amanda:

Jag har vart ned om flera upplevelser, till exempel att vår våg i badrummet blinkade "ARG" , det var ganska läskigt.. :o

Svar: Ja det förstår jag :O
Boel Enström

#2 - - Celine:

Jag har varit med om småsaker i min farmor och farfars hus, bland annat att någon har varit och dragit i kökslådorna när alla sover och så har jag sett lite skepnader ibland. En gång när jag skulle hälsa på hos dem så var det låst så jag stod och knackade och plingade på, efter en stund när ingen öppnade så kikade jag in genom fönstret i deras hall och såg att någon var på väg mot dörren (jag trodde att det var farmor), så jag väntade men det kom aldrig någon. Några minuter senare började ALLT ringa i hela huset, klockor, ugnen, telefonen, ringklockan ALLT. Då kom min farmor ner tillslut och öppnade dörren, det visade sig att de hade sovit och vaknade först när det började låta i huset (ingen hade alltså varit på nedervåningen trots att jag sett att nån gick mot dörren). Min farmor gick också bort nyligen och efter det har jag varit med om småsaker som att saker har ramlat omkull i min lägenhet och jag har känt röklukt en gång trots att ingen har rökt. (Min farmor brukade göra det, hon var den värsta rökaren jag kände). Jag har aldrig riktigt varit rädd när det här har hänt. Har alltid känt mig trygg i det, särskilt de här "nya" händelserna eftersom att jag bara antar att det är min farmor haha!

Svar: Wow! Vilka upplevelser, ser framemot att få dela detta i ett inlägg :D
Boel Enström

#3 - - Netti Starby:

Vilken kul idé! :-D Kramis

Svar: Vad kul att du tycker det!
Boel Enström

#4 - - Hanna:

Jag har varit med om mängder med saker, nästan så man tappar räkningen, men de började redan som liten när ja såg saker jämt, men mamma min brukar kallas för häxa just för att hon är så öppen :)

Svar: Wow häftigt!
Boel Enström

#5 - - Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★:

Just nu orkar jag inte berätta med mitt utmattningssyndrom men gärna i framtiden :)

Svar: Det går så bra så <3
Boel Enström

#6 - - Gabriella :

Tycker att det är väldigt intressant att läsa om sånt men har inte varit med om något sånt själv!!

Svar: Kul :D
Boel Enström

#7 - - Natalia:

Ska fundera ut o återkommer sen :D

Svar: Gör så :D
Boel Enström

#8 - - Linda:

Det ska bli spännande att få ta del av allas upplevelser

Svar: Tycker jag med :)
Boel Enström

#9 - - Sara Ekman:

Ska bli spännande att läsa! :) Har som sagt själv inte varit med om något övernaturligt, men har vänner o familj som upplevt det :)

Svar: Kul att du tycker det :)
Boel Enström

#10 - - Julia Johansson:

Har faktiskt inte upplevt något än... Kanske är tur med tanke på hur rädd jag är av mig :(

Svar: Hoppas du slipper :)
Boel Enström

#11 - - Ajli Müller:

ska bli kul att läsa sedan :D Jag har inte varit med om något, tror inte på något övernaturligt så då är man kanske inte så mottaglig ^^

Svar: Roligt att du tycker det ;D
Boel Enström

#12 - - Days by Johanna:

om det är övernaturligt eller inte vet jag inte, men när jag bodde hemma och var själv, skulle jag cykla till affären och handla, jag låste och kände fler gånger att dörren var låst, jag var borta max 30m min, när jag kommer hem strå dörren på vid gavel, ingen är hemma och ingen hade varit hemma den tiden jag var borta.

Svar: Obehagligt!!
Boel Enström

#13 - - Veiken:

Jag har inga som helst erfarenheter av något övernaturligt! Sammanträffande som går att förklara - javisst! Det skulle vara intressant ett bli "utsatt" för något!
Just nu kan jag inte tro på att det finns något övernaturligt, men kan ändra mig om något "konstigt" inträffar!

Svar: Svårt att tro på det om en aldrig blivit utsatt såklart :)
Boel Enström

#14 - - Flisan:

sv: ja verkligen :D

#15 - - Johanna:

Det är så intressant med övernaturligt!
Har vart med om så mycket så vet inte riktigt vad jag skulle berätta.. Får tänka på det och återkomma hehe!

Svar: Ja men gör det :D
Boel Enström

#16 - - Emma Broberg :

Jag har faktiskt inte varit med om något övernaturligt direkt, man någon skugga eller så som jag sett. Men det är riktigt spännande!

Svar: Visst är det! :)
Boel Enström

#17 - - Ida ❉:

För några år sen, när vi fortfarande bodde i den dåvarande lägenheten så hände det en del saker. En kväll när jag hade lagt mig och släkt lampan vid sängen så kände jag hur någon försiktigt lyfte på täcket och la en kall hand på mitt ben. Jag ryckte till, satt mig upp och tände sänglampan, men ingen var där. Dörren till rummet var stängt och hade sängen i hörnet som var längst bort från dörren så hade märkt direkt om någon sprang iväg, men var ingen där och handen försvann så fort jag tände lampan. Sen så har det hänt en del andra saker i den lägenheten!

Svar: Obehagligt! :o
Boel Enström

#18 - - Jessica Högberg:

Kan inte komma på något just nu men det ska bli kul att höra olika historier.
Citatet är underbart

Svar: Visst är det!
Boel Enström

#19 - - minifix.blogg.se:

Jag har inte upplevt något, men känner många som har!

Har dock suttit i ett rum och känt mig VÄLDIGT iakttagen. Riktigt obehagligt.

Svar: Det förstår jag!
Boel Enström

#20 - - moamedalicia.blogg.se:


Vi bor i ett radhus och innan jag och min sambo flyttade in här bodde faktiskt jag, mamma och hennes sambo här. Så sammanlagt har jag bott här sen jag var 13-14 år. I detta radhus finns det 4 st lägenheter och alla vi grannar upplever samma onaturliga händelse.

Väldigt ofta hör vi hur det är en jättestor rund metall "kula/boll" som faller från tomma intet ner på golvet som fortsätter rulla en stund. Det tog några år innan vi grannar upptäckte att det faktiskt inte är någon av oss som gör detta.

Många som har sovit över här har varit med om konstiga oförklariga saker/ljud/dofter/känslor som jag inte kommer ihåg hundra procent. Men det dom ofta nämner är att dom alltid känner sig iaktagna. :)

När jag hade bråkat med min sambo vid ett tillfälle gick jag upp till övervåningen och la mig och grät i sängen i ett kolsvart rum. Efter ett tag under tiden jag grät hörde jag någon helt plötsligt säga mitt namn högt. Det kändes precis som att någon faktiskt låg bredvid mig. Jag blev såklart livrädd och tog min mobil och smsade ner till min sambo att komma upp. Då när han dök upp försvann känslan av att någon satt bredvid mig.

En gång låg jag och sov i sängen bredvid min sambo. Jag vaknar av att någon står framför mig bredvid sängen. Jag försöker resa mig upp och märker att jag faktiskt inte kan röra mig. Jag var helt paralyserad? Jag försökte göra allt för att kunna slå till/väcka Daniel men det gick inte på grund av att jag fortfarande inte kunde röra mig?. Personen som stod bredvid mig stod fortfarande kvar och jag började höra olika röster i mitt huvud. Jag fick en stark känsla av att personen försökte ta över min hjärna med tanke på att personen antagligen lyckades göra så att jag inte kunde röra mig. Det var det värsta jag varit med om. Det kändes som det pågick i en evighet, den där maktlösheten att ha sin sambo bredvid sig och inte kunna väcka honom, usch!
På något sätt lyckades jag ta mig ur det. tack och lov har jag inte fått den igen.


Svar: Men ursh vad obehagligt! Tack för din kommentar!
Boel Enström

#21 - - Anonym:

Hej!

Vill du synas mer?
Jag har skapat en grupp för oss som bloggar på blogg.se på Fb där vi kan länka våra inlägg och synas mer och får med besökare!

Gruppen är ny, så bjud gärna in dina blogg.se vänner och sprid gärna gruppen här på din blogg!

https://www.facebook.com/groups/blogg.sebloggare/

Ber om ursäkt om du inte gillar såna här kommentarer!

#22 - - Erika:

Tycker också övernaturliga saker är så häftiga, har dock inte varit med om så många själv. Kul att höra andras historier dock :)

#23 - - Fanny Edfast:

Åh spännande att läsa sen :D

#24 - - Jessica Högberg:

Min arbetskamrat gick en morgon och städade restaurangen, helt ensam, när hon blev knuffad. Igen och igen tills hon var inknuffad på toaletterna och där hade ett ljus ramlat ned och mattan var på väg att ta eld...
Ett snällt spöke!

#25 - - MADDISENJ.SE:

Ville kika in och berätta att jag är tillbaka i bloggen och känner att motivationen hittat tillbaka! Hoppas du vill fortsätta kika in hos mig :) Hoppas du har fått en bra start på den nya veckan!