Favorit serier atm:

Jag tog mig i kragen för någon månad sedan och fixade netflix till mig. Shit, det känns helt revoultionerande i mitt liv. Därför har jag återkommit till mitt serietittande efter ca ett års uppehåll.
Just nu är det dessa serier som jag har sett senast och som får mig alldeles knäsvag (typ):
 
 
Shadowhunters:
 
 
Clary Fray är en vanlig tonåring som bor i Brooklyn med sin mamma. En dag så upptäcker hon att hon härstammar från en släkt av Skuggjägare: människor som föds med ängelns blod som måste rädda vår värld från demoner. Efter att Clarys mamma blir kidnappad så måste hon få hjälp av tre skuggjägare: Jace, Alec och Isabelle tillsammans med hennes bästavän Simon för att försöka hitta hennes mamma och få reda på mer om hennes förflutna. 
 
Säsonger: 1 ute, säsong 2 ute i Januari.
 
Buffy The Vampaire Slayer:
 
 
"I varje generation så finns det en utvald en, hon kommer stå ensam mot vampyrer, demoner och de mörka krafterna. Hon är vampyrdödaren". Buffy Summers vet denna rad i hennes hjärta, det spelar ingen roll hur mycket hon försöker stå emot och vara en "normal tjej", hon kan inte fly undan sitt öde.
Tur nog så är hon inte ensam med att försöka rädda världen, då hon har sina vänner vid sin sida. 
Den roliga, (ganska så effektiva) gruppen som strider mot ondskan väl kallad "The Scooby gang".
Tillsammans så dödar Buffy och hennes vänner demoner, räddar världen från apocalypser, gå i high school och college. Och tillsammans med allt det, även hur jobbigt det kan vara att växa upp.
 
Säsonger: 7, den är avslutad.
 
Teen Wolf:
 
 
 
Scott McCall var en helt vanlig kille i high school tills en natt när hans bästa vän Stiles drar med honom ut i skogen för att kolla efter en död kropp. Då blir Scott biten av en varulv. Att vara en varulv innebär att han blir starkare, snabbare, ny stjärna i lacrosse laget, populär och får problem med ilska.
Scott faller dessutom för den nya tjejen i staden, Allison, vars pappa är varulvsjägare.
Nu behöver Scott försöka hitta balans i sitt liv, försöka komma underfund sina krafter, försöka inte bli dödad av varulven som bet honom, skydda Allison och hålla sin hemlighet gömd.
 
Säsonger: 5 säsonger, säsong 6 håller på att spelas in just nu.
 
Scream:
 
Efter att en cyber-mobbnings incedent resulterar i ett brutalt mord så tar det upp ett gammalt mord som har jagat vissa människor, gjort andra nyfikna och inspirerat en ny mördare. En grupp av tonåringar - två gamla vänner som försöker hitta tillbaka till varandra - älskade, ovänner, måltavlor, offer och en mördare som är ute efter blod.
 
Säsong: 2 stycken finns ute just nu.
 
Vilka är era favorit serier just nu?
 
 
 
 
#1 - - sandra:

haha åh håller på att se om buffy för andra gången nu :D

Svar: Älskar buffy :D
Boel Enström

#2 - - moamedalicia.blogg.se:

Har endast sätt scream av dessa hittills. Tack för tips 😍 Jag kollar just nu på orphan bblack

Svar: Varsågod :D Ska ta och börja se den serien!
Boel Enström

#3 - - Celine:

Älskar Shadowhunters!

Svar: Jag med!!
Boel Enström

#4 - - Freja :

Mina favoriter just nu är The walking dead och better call saul :)

Svar: Åhå spännande! Ska ge de en chans!
Boel Enström